logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WHOLE OAT FLOUR
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Patelska, Ewelina Król, Joanna Suliburska, Katarzyna Marcinek, Zbigniew Krejpcio
Tytuł: Pieczywo pszenno-owsiane - jakość i zawartość składników mineralnych (Ca, Mg, Fe, Zn i Cu)
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2015, t. 48, nr 3, s. 367-371, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; otręby owsiane ; pieczywo pszenno-owsiane ; składniki mineralne
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; oat bran ; wheat-oat bread ; minerals
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Matuszewska, Adrianna Podlewska
Tytuł: Całoziarnowa mąka owsiana - surowiec do produkcji pieczywa prozdrowotnego
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2014, t. 47, nr 3, s. 480-485, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 sierpnia 2015]
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; metody wytwarzania ciasta ; jakość pieczywa pszenno-owsianego
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; methods of preparing dough ; quality of wheat-oat bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Matuszewska, Adrianna Podlewska
Tytuł: Całoziarnowa mąka owsiana - surowiec do produkcji pieczywa prozdrowotnego
W: Bromatologia dla społeczeństwa XXI wieku : XXIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Kraków 10-12 września 2014, Program i streszczenia wystąpień.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Malamut, 2014
Szczegóły: s. 146-147 [abstr. IP3]
ISBN: 978-83-934442-5-0
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; metody wytwarzania ciasta ; jakość pieczywa pszenno-owsianego
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; methods of preparing dough ; quality of wheat-oat bread
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP