logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WHOLE BARLEY FLOUR IN PRODUCTION OF HEALTHY BREAD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Patelska, Damian Jakubowski
Tytuł: Całoziarnowa mąka jęczmienna w produkcji pieczywa prozdrowotnego
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2015, t. 48, nr 3, s. 361-366, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka jęczmienna ; metody wytwarzania ciasta ; zakwasy ; kultura starterowa ; pieczywo pszenno-jęczmienne
Angielskie słowa kluczowe: whole barley flour in production of healthy bread ; methods of dough preparation ; sourdough ; starter culture ; wheat-barley bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP