logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WHEAT-BARLEY BREAD QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Alicja Kawka, Wojciech Maciaczyk
Tytuł: Wpływ metod wytwarzania ciasta pszenno-jęczmiennego na jakość pieczywa
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2011, t. 44, nr 3, s. 834-840, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 28 sierpnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka jęczmienna ; ciasto pszenno-jęczmienne ; metody wytwarzania ; pieczywo pszenno-jęczmienne ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: whole barley flour ; methods of preparing dough ; wheat-barley bread quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP