logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WAFERS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Klaudia Kotecka, Monika Przeor, Bartosz Kulczyński
Tytuł: Evaluation of the fat content and fatty acid profile including trans fatty acids (TFA) in confectionery products available on the Polish market
Tytuł równoległy: Ocena zawartości tłuszczu i profilu kwasów tłuszczowych, w tym izomerów trans kwasów tłuszczowych (tfa), w wyrobach cukierniczych dostępnych na polskim rynku
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 4, art. 52, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_52.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: zawartość tłuszczu ; kwasy tłuszczowe trans (TFA) ; nasycone kwasy tłuszczowe (SFA) ; wyroby cukiernicze ; wafelki ; cukiernicze przekąski śniadaniowe
Angielskie słowa kluczowe: fat content ; trans fatty acids (TFA) ; saturated fatty acids (SFA) ; confectionery products ; wafers ; confectionery breakfast snacks
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP