logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VOLATILOME
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Henryk H. Jeleń, Małgorzata Majcher, Artur Szwengiel
Tytuł: Key odorants in peated malt whisky and its differentiation from other whisky types using profiling of flavor and volatile compounds
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2019, vol. 107, s. 56-63, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0023-6438
Angielskie słowa kluczowe: peated whisky ; volatile phenols ; volatilome ; flavor ; key odorants ; GC × GC-ToFMS
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.714
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP