logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VISCERAL FAT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Magdalena Kujawska-Łuczak, Joanna Suliburska, Leszek Markuszewski, Danuta Pupek-Musialik, Anna Jabłecka, Paweł Bogdański
Tytuł: The effect of L-arginine and ascorbic acid on the visceral fat and the concentartions of metalloproteinases 2 and 9 in high-fat-diet rats
Tytuł równoległy: Wpływ L-argininy i kwasu askorbinowego na zawartość tłuszczu trzewnego oraz stężenia metaloproteinaz 2 i 9 u szczurów karmionych dietą wysokotłuszczową
Źródło: Endokrynol. Pol. - 2015, t. 66, nr 6, s. 526-532, bibliogr.
p-ISSN: 0423-104X e-ISSN: 2299-8306
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: L-arginina ; tłuszcz okołonarządowy ; metaloproteiny ; dieta
Angielskie słowa kluczowe: L-arginin ; visceral fat ; metaloproteinases ; rats ; high-fat diet
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.112
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP