logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VENISON QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2019
Autorzy: Marta Bykowska, Agnieszka Ludwiczak, Joanna Składanowska-Baryza, Marek Stanisz
Tytuł: The effect of high ultimate pH on the quality of three muscles from farm-raised fallow deer (Dama dama)
Źródło: Anim. Prod. Sci. - 2019, vol. 59, no. 6, s. 1176-1182, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1836-0939
Angielskie słowa kluczowe: farm-raised fallow deer ; high pH ; venison quality
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.275
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/5
Rok: 2019
Autorzy: Marek Stanisz, Maciej Skorupski, Piotr Ślósarz, Marta Bykowska-Maciejewska, Joanna Składanowska-Baryza, Łukasz Stańczak, Małgorzata Krokowska-Paluszak, Agnieszka Ludwiczak
Tytuł: The seasonal variation in the quality of venison from wild fallow deer (Dama dama) - a pilot study
Źródło: Meat Sci. - 2019, vol. 150, April 2019, s. 56-64, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: wild fallow deer ; effect of season ; venison quality ; vacuum packaging
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.483
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/5
Rok: 2018
Autorzy: Marta Bykowska, Marek Stanisz, Agnieszka Ludwiczak, Joanna Składanowska, Piotr Ślósarz
Tytuł: Quality of meat from three muscles of farmed fallow deer (Dama dama)
Źródło: Anim. Prod. Sci. - 2018, vol. 58, no. 2, s. 376-384, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1836-0939
Angielskie słowa kluczowe: chilled storage ; venison quality
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.275
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
4/5
Rok: 2018
Autorzy: Marta Bykowska, Marek Stanisz, Agnieszka Ludwiczak, Joanna Składanowska, Piotr Ślósarz
Tytuł: The effect of muscle, time post-mortem and sex on the quality of meat from fallow deer (Dama dama) farmed in Poland
Źródło: Small Ruminant Res. - 2018, vol. 160, s. 12-18, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0921-4488
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: fallow deer ; venison quality ; meat maturation ; Poland
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.210
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
5/5
Rok: 2017
Autorzy: Agnieszka Ludwiczak, Marek Stanisz, Marta Bykowska, Joanna Składanowska, Piotr Ślósarz
Tytuł: Effect of storage on quality traits of the semimembranosus muscle of farmed fallow deer (Dama dama) bucks and does
Źródło: Anim. Sci. J. - 2017, vol. 88, iss. 8, s. 1149-1155, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1344-3941 e-ISSN: 1740-0929
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 stycznia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: chilled storage ; fallow deer ; sex ; venison quality
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.402
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP