logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VEGETABLE PROTEINS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Anita Spychaj, Edward Pospiech, Ewa Iwańska, Magdalena Montowska
Tytuł: Detection of allergenic additives in processed meat products
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2018, vol. 98, iss. 13, 4807-4815, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: meat product ; allergenic additive ; vegetable proteins ; animal proteims ; spices ; biosensors
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.422
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Krzysztof Piotr Pawłowski
Tytuł: Regulacja zachwaszczenia jako czynnik wpływający na opłacalność produkcji łubinu wąskolistnego
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2018, t. 20, z. 6, s. 205-211, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1508-3535 e-ISSN: 2450-7296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 stycznia 2019].
Polskie słowa kluczowe: efektywność ekonomiczna ; zwalczanie chwastów ; łubin wąskolistny ; plonowanie ; rośliny strączkowe ; bezpieczeństwo żywnościowe ; białko roślinne
Angielskie słowa kluczowe: economic efficiency of weeding ; narrow leaved lupin ; yielding ; leguminous plants ; food security ; vegetable proteins
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP