logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VEGETABLE PRESERVES
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Polski handel zagraniczny warzywami i ich przetworami w latach 2001-2015
Źródło: Zesz. Nauk. SGGW Wars., Probl. Rol. Świat. - 2017, t. 17 (32), z. 3, s. 154-165, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2081-6960 e-ISSN: 2544-0659
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; przetwory warzywne ; eksport ; import
Angielskie słowa kluczowe: vegetables ; vegetable preserves ; export ; import ; Poland ; European Union
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Karolina Jąder
Tytuł: Konsumpcja warzyw w Polsce w różnych typach gospodarstw domowych
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2015, t. 17, z. 3, s. 144-150, bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: konsumpcja ; warzywa ; przetwory warzywne ; gospodarstwa domowe
Angielskie słowa kluczowe: consumption ; vegetables ; vegetable preserves ; households
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP