logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VACUUM PACKING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Jan Pikul, Danuta Karczewska, Dorota Cais-Sokolińska, Romualda Danków
Tytuł: Physicochemical, microbiological and sensory changes occurring in tvarog wrapped in Eco Lean and vacuum packed during refrigerated storage
Tytuł równoległy: Zmiany fizykochemiczne, mikrobiologiczne i sensoryczne zachodzące w twarogu zawiniętym w Eco Lean i zapakowanym próżniowo podczas chłodniczego przechowywania
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2006, vol. 15/56, SI 1, s. 173-178, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma " Polish Journal of Food and Nutrition Sciences" [Dostęp: 13 lutego 2013].
Polskie słowa kluczowe: przechowywanie ; pakowanie próżniowe ; sery twarogowe ; właściwości fizykochemiczne ; czystość mikrobiologiczna ; właściwości sensoryczne ; zmiany właściwości
Angielskie słowa kluczowe: tvarog ; vacuum packing ; acidity ; yeasts ; sensory properties ; shelf life
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP