logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VACUUM PACKAGING
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2019
Autorzy: Marek Stanisz, Maciej Skorupski, Piotr Ślósarz, Marta Bykowska-Maciejewska, Joanna Składanowska-Baryza, Łukasz Stańczak, Małgorzata Krokowska-Paluszak, Agnieszka Ludwiczak
Tytuł: The seasonal variation in the quality of venison from wild fallow deer (Dama dama) - a pilot study
Źródło: Meat Sci. - 2019, vol. 150, April 2019, s. 56-64, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: wild fallow deer ; effect of season ; venison quality ; vacuum packaging
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.483
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2017
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski, Anna Jeżewska, Agnieszka Świtała
Tytuł: Microbial contamination of homogenized vacuum packaged sausages containing BAADER meat
W: Logistics Facing Challenges of Food Security and Environmental Protection : 2nd International Forum on Agri-Food Logistics, 3rd National Scientific Conference AGROLOGISTYKA, June 22-23, 2017, Poznań, Poland / Ed. Karol Wajszczuk.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Poznań University of Life Sciences, 2017
Szczegóły: s. 76-79, bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-866-7
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 27 listopada 2017].
Angielskie słowa kluczowe: wiener sausages ; poultry deboned meat ; microbial quality ; vacuum packaging
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2012
Autorzy: Agnieszka Bilska, Bożena Danyluk, Ryszard Kowalski
Tytuł: The effect of an addition of sodium chloride and sodium triphosphate on fat oxidation products in cold stored beef
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2012, 11 (1), s. 27-36, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe ; pakowanie próżniowe ; liczba nadtlenkowa ; TBARS
Angielskie słowa kluczowe: beef ; vacuum packaging ; peroxide value ; TBARS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2011
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski
Tytuł: Microbiological stability of selected beef elements, subjected to technological processes and stored under aerobic and vacuum conditions at 5°C
Tytuł równoległy: Trwałość mikrobiologiczna wybranych elementów mięsa wołowego poddanego zabiegom technologicznym i przechowywanego w warunkach tlenowych i próżniowych w temperaturze 5°C
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2011, 10 (3), s. 375-385, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe ; solenie ; pakowanie próżniowe ; trwałość mikrobiologiczna
Angielskie słowa kluczowe: beef ; salting ; vacuum packaging ; microbiological stability
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP