logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TURKEY MEAT
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Artur Jóźwik, Nina Strzałkowska, Joanna Marchewka, Olaf Horbańczuk, Małgorzata Szumacher-Strabel, Adam Cieślak, Maciej Gogulski, Agnieszka Kamińska, Monika Micalczuk, Małgorzata Łysek-Gładysińska, Atanas G. Atanasov
Tytuł: The activity of glycosidases in turkey muscles as influenced by the form and level of Cu, Zn, Mn dietary supplementation
Źródło: Anim. Sci. Pap. Rep. - 2018, vol. 36, no. 3, s. 297-310, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0860-4037
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 stycznia 2018].
Angielskie słowa kluczowe: glycosidases ; nanoparticles ; nutrition ; supplementation ; turkey meat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.710
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Jolanta Gawałek, Antoni Ryniecki
Tytuł: Zużycie energii w łączonych technikach suszenia mięsa indyka
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 12, s. 32-35, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: mięso indyka ; suszenie konwekcyjne ; suszenie mikrofalowo-próżniowe ; zużycie energii
Angielskie słowa kluczowe: turkey meat ; convection drying ; microwave-vacuum drying ; energy consumption
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
3/3
Rok: 2006
Autorzy: Mariusz Sławomir Kubiak
Tytuł: Charakterystyka składu chemicznego mięsa indyczego pozyskanego podczas separacji miękkiej za pomocą urządzenia Sepamatic 1200ST
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2006, t. 39, supl., s. 591-595, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Bezpieczna Żywność - Racjonalne Żywienie", Ustroń, 8-9 czerwca 2006
Polskie słowa kluczowe: mięso drobiowe ; separacja miękka ; mięso indycze ; skład chemiczny
Angielskie słowa kluczowe: turkey meat ; soft separation ; chemical constitution
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP