logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TRIGLYCERIDES
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Emila E. Zawieja, Bogna Zawieja, Agata Chmurzyńska
Tytuł: A systematic review and meta-analysis for betaine supplementation moderately increases total cholesterol levels
W: 49 Międzynarodowe Colloquium Biometryczne : Siedlce, 8-12 września 2019.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2019
Szczegóły: s. 5
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 15 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: betaine ; supplementation ; cholesterol ; lipids ; triglycerides
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2018
Autorzy: Katarzyna Skrypnik, Paweł Bogdański, Igor Łoniewski, Julita Reguła, Joanna Suliburska
Tytuł: Effect of probiotic supplementation on liver function and lipid status in rats
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2018, 17 (2), s. 185-192, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 czerwca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: gut microflora ; probiotics ; cardiovascular risk ; lipid profile ; liver function ; triglycerides
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
    3/3
    Rok: 2012
    Autorzy: Dominik Kmiecik, Anna Gramza-Michałowska, Joanna Kobus-Cisowska, Józef Korczak, Magdalena Człapka-Matyasik
    Tytuł: The effect of plant extracts on the content of triglyceride polymers during oil heatinh at high temperature
    W: Proceedings. Science and Technology Innovation for Healthy Cereals and Oils : 14th ICC Cereal and Bread Congress and Forum on Fats and Oils, August 6-9, 2012, Beijing, China.
    Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], [2012]
    Szczegóły: s. 287-288
    Angielskie słowa kluczowe: natural antioxidants ; oxidation ; oils ; high temperature ; polymers ; triglycerides
    Charakt. formalna: ZSZ
    Język publikacji: ENG
    Praca afiliowana przez UP
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP