logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TRADITIONAL PLANT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Monika Przeor, Ewa Flaczyk
Tytuł: Antioxidant properties of paratha type flat bread enriched with white mulberry leaf extract
Źródło: Indian J. Tradit. Knowl. - 2016, vol. 15, no. 2, s. 237-244, il., bibliogr.
p-ISSN: 0972-5938 e-ISSN: 0975-1068
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 31 marca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: antioxidant properties ; traditional plant ; flat bread ; functional food ; polyphenols
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.273
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP