logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TRACING OF ORIGIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2012
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Is authentication of regional and traditional food made of meat possible?
Źródło: Crit. Rev. Food Sci. Nutr. - 2012, vol. 52, iss. 6, s. 475-487, il., bibliogr.
p-ISSN: 1040-8398 e-ISSN: 1549-7852
Angielskie słowa kluczowe: tracing of origin ; species identification ; breed identification ; trace elements ; stable isotopes ; DNA analysis ; manufacturing process
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.820
Punktacja MNiSW: 50.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP