logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TRACEABILITY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Edna F. Arcuri, Aly F. El Sheikha, Tomasz Rychlik, Isabelle Piro-Metayer, Didier Montet
Tytuł: Determination of cheese origin by using 16S rDNA fingerprinting of bacteria communities by PCR-DGGE : Preliminary application to traditional Minas cheese
Źródło: Food Contr. - 2013, vol. 30, iss. 1, s. 1-6, il., bibliogr.
p-ISSN: 0956-7135
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2013].
Angielskie słowa kluczowe: traditional minas chees ; PCR-DGGE ; 16S rDNA fingerprintin ; traceability ; geographical origin
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.819
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Angelika Ziółkowska, Henryk Jeleń
Tytuł: Differentiation of raw spirits of rye, corn and potato using chromatographic profiles of volatile compounds
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2012, vol. 92, iss. 13, s. 2630-2637, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 grudnia 2017]
Angielskie słowa kluczowe: SPME ; GC ; raw spirits ; authentication ; traceability ; volatiles
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.759
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP