logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TOTAL POLYPHENOL CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Małgorzata Muzolf-Panek, Tomasz Kleiber, Anna Kaczmarek
Tytuł: Effect of increasing manganese concentration in nutrient solution on the antioxidant activity, vitamin C, lycopene and polyphenol contents of tomato fruit
Źródło: Food Addit. Contam. Part A. - 2017, vol. 34, no. 3, s. 379-389, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1944-0049 e-ISSN: 1944-0057
Angielskie słowa kluczowe: manganese ; tomato fruits ; antioxidant activity ; total polyphenol content ; lycopene ; vitamin C ; colour
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.129
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP