logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TOMATO FRUITS
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2017
Autorzy: Małgorzata Muzolf-Panek, Tomasz Kleiber, Anna Kaczmarek
Tytuł: Effect of increasing manganese concentration in nutrient solution on the antioxidant activity, vitamin C, lycopene and polyphenol contents of tomato fruit
Źródło: Food Addit. Contam. Part A. - 2017, vol. 34, no. 3, s. 379-389, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1944-0049 e-ISSN: 1944-0057
Angielskie słowa kluczowe: manganese ; tomato fruits ; antioxidant activity ; total polyphenol content ; lycopene ; vitamin C ; colour
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.129
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/4
Rok: 2014
Autorzy: Tomasz Kleiber
Tytuł: Changes of nutrient contents in tomato fruits under the influence of increasing intensity of manganese nutrition
Tytuł równoległy: Zmiany zawartości składników pokarmowych w owocach pomidora pod wpływem wzrastającej intensywności żywienia manganem
Źródło: Ecol. Chem. Eng. S. - 2014, vol. 21, no. 2, s.297-307, il., bibliogr.
p-ISSN: 1898-6196 e-ISSN: 2084-4549
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: mangan ; pomidory ; makroelementy ; mikroekonomia
Angielskie słowa kluczowe: manganese ; tomato fruits ; macroelements ; microelements
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.553
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/4
Rok: 2014
Autorzy: Tomasz Kleiber, Tomasz Szablewski, Kinga Stuper-Szablewska, Renata Cegielska-Radziejewska
Tytuł: Określenie zależności pomiędzy zawartością manganu w pożywce a stężeniem pierwiastków śladowych w owocach pomidora (Lycopersicon esculentum Mill.)
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2014, R. 21, nr 6 (97), s. 81-91, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 marca 2015].
Polskie słowa kluczowe: mangan ; pomidory ; metale ciężkie ; pierwiastki śladowe
Angielskie słowa kluczowe: manganese ; tomato fruits ; heavy metals ; trace elements
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/4
Rok: 2009
Autorzy: Michał Raczkowski, Henryk Ratajkiewicz
Tytuł: Wykorzystanie szybkiej chromatografii cieczowej (UPLC-PDA) do oceny dynamiki zanikania azoksystrobiny w owocach pomidora
Źródło: Prog. Plant Prot. - 2009, vol. 49, no. 4, s. 1918-1922, bibliogr.
p-ISSN: 1427-4337
Polskie słowa kluczowe: pomidor ; owoce ; chromatografia cieczowa ; azoksytrobina
Angielskie słowa kluczowe: pesticide residues ; azoxystrobin ; liquid chromatography ; tomato fruits
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP