logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TOMATO FRUIT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Bartosz Markiewicz, Małgorzata Muzolf-Panek, Anna Kaczmarek
Tytuł: Effect of deficit and over-standard boron content in nutrient solution on the biological value of tomato fruit
Źródło: J. Elem. - 2019, vol. 24, no. 3, s. 961-976, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1644-2296
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: borax ; tomato fruit ; antioxidant activity ; total polyphenol content ; lycopene ; vitamin C ; colour
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.733
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP