logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: THERMAL DENATURATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Processed meat protein and heat-stable peptide marker identification using microwave-assisted tryptic digestion
Źródło: Food Technol. Biotechnol. - 2016, vol. 54, no. 4, s. 482-488, il., bibliogr.
p-ISSN: 1330-9862 e-ISSN: 1334-2606
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 stycznia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: protein aggregation ; thermal denaturation ; enzymatic cleavage acceleration ; microwave irradiation ; mass spectrometry ; peptide markers
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.891
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2015
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Microwave-assisted tryptic digestion of thermally treated skeletal muscle proteins
W: 61th International Congress of Meat Science and Technology. Think meat, Think healthy : August 23rd-28th 2015, Clermont-Ferrand, France, Abstracts.
Adres wydawniczy: Saint-Genes-Champanelle : INRA-Centre de recherche, 2015
Szczegóły: s. 142
ISBN: 2-7380-1379-1
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe ; mięso końskie ; promieniowanie mikrofalowe ; przyspieszanie trawienia białek
Angielskie słowa kluczowe: beef ; horse meat ; microwave radiation ; speed up enzymatic cleavage ; thermal denaturation
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP