logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: THE FREEZING POINT OF MILK
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Romualda Danków, Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Charakterystyka mleka pasteryzowanego poddanego enzymatycznej hydrolizie laktozy
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 126, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_126.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: mleko pasteryzowane ; hydroliza enzymatyczna ; beta-D-galaktozydaza ; mleko bezlaktozowe ; punkt zamarzania
Angielskie słowa kluczowe: lactose-intolerant ; enzymatic hydrolysis ; the lactose free milk ; beta-D-galactosidase ; the freezing point of milk
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP