logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: THAWING
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Michał Piatek, Hanna Maria Baranowska, Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak
Tytuł: Modern thawing methods and muscle structure
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2014, vol. 29, 2, s. 83-87, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: computer image analysis ; low-field NMR ; muscles ; thawing ; water mobility
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Michał Piątek, Hanna Maria Baranowska, Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak
Tytuł: Mikrostruktur und Molekulardynamik von Wasser in aufgetautem Fleisch
Źródło: Fleischwirtschaft. - 2013, 9, s. 100-104, il., bibliogr.
p-ISSN: 0015-363X
Angielskie słowa kluczowe: computer image analysis ; low-field NMR ; muscles ; thawing ; water mobility
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: GER
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.086
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP