logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TECHNOLOGICAL PROCESSES
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Patrycja Komolka, Danuta Górecka
Tytuł: Wpływ obróbki cieplnej na strukturę wybranych warzyw i owoców
Źródło: Postępy Tech. Przetw. Spoż. - 2017, t. 27/51, nr 2, s. 67-73, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0867-793X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 stycznia 2018].
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; owoce ; ściana komórkowa ; struktura ; procesy technologiczne
Angielskie słowa kluczowe: vegetables ; fruits ; cell wall ; technological processes ; structure
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2010
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Marzanna Hęś, Katarzyna Małecka
Tytuł: Wiedza na temat alergii pokarmowej wsród uczniów Zespołu Szkól Gastronomicznych w Bydgoszczy
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2010, t. 4, z. 2, art. 20, il., bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_4_20.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: alergia pokarmowa ; kwestionariusz ankiety ; szkoła gastronomiczna ; procesy technologiczne
Angielskie słowa kluczowe: food allergy ; personal questionnaire ; gastronomy school ; technological processes
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP