logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TASTE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2013
Autorzy: Sylwia Kierczyńska
Tytuł: Apple consumers' preferences on the example of the Poznań University of Life Sciences students
Tytuł równoległy: Zróżnicowanie preferencji konsumentów jabłek na przykładzie studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2013, 4 (30), s. 83-93, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: owoce ; jabłka ; odmiany roślin ; smak ; barwa ; wielkość owoców ; twardość
Angielskie słowa kluczowe: fruits ; apple ; varieties ; taste ; color ; size ; hardness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2012
Autorzy: Joanna Suliburska, Grażyna Duda, Danuta Pupek-Musialik
Tytuł: The influence of hypotensive drugs on the taste sensitivity in patients with primary hypertension
Źródło: Acta Pol. Pharm. Drug Res. - 2012, vol. 69, no. 1, s. 121-127, bibliogr.
p-ISSN: 0001-6837
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: leki ; smak ; nadciśnienie ; elektrogustometria ; progi chemosensoryczne
Angielskie słowa kluczowe: drugs ; taste ; hypertension ; electrogustometry ; chemosensory thresholds
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.665
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2005
Autorzy: S.E. Prussia, D. Aggarwal, G. Lysiak, W. Florkowski
Tytuł: Postharvest calcium chloride dips for increasing peach firmness
W: V International Postharvest Symposium / Ed. F. Mencarelli, P. Tonutti.
Inf. o wydaniu: Wydanie na płycie CD.
Adres wydawniczy: Leuven : International Society for Horticultural Science, 2005
Seria: Acta Horticulturae, ISSN 0567-7572 ; 682
Szczegóły: s. 1551-1558, il., bibliogr.
ISBN: 978-90-66056-48-0
Liczba znaków: 13900
Polskie słowa kluczowe: brzoskwinia Juneprince ; temperatura ; przechowywanie ; smak ; Prunus persica ; trwałość pozbiorcza ; jakość ; brzoskwinia Harvester
Angielskie słowa kluczowe: Harvester ; Juneprince ; temperature ; storage ; taste ; Prunus persica ; shelf life ; quality
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP