logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SYSTEM HACCP
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski
Tytuł: Food quality and safety management
Tytuł równoległy: Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Źródło: LogForum. - 2014, 10 (3), s. 351-361, bibliogr.
p-ISSN: 1895-2038 e-ISSN: 1734-459X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 listopada 2014].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; jakość ; bezpieczeństwo żywności ; GHP ; GMP ; system HACCP ; ISO 22000 ; BRC ; IFS
Angielskie słowa kluczowe: food quality ; food safety ; GHP ; GMP ; system HACCP ; ISO 22000 ; BRC ; IFS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Renata Cegielska-Radziejewska, Tomasz Szablewski
Tytuł: The key elements of the HACCP system verification
Tytuł równoległy: Kluczowe elementy weryfikacji systemu HACCP
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 78-79
Polskie słowa kluczowe: weryfikacja ; system HACCP ; krytyczny punkt kontroli ; audyt
Angielskie słowa kluczowe: verification ; system HACCP ; critical control point ; audit
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP