logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SYNTHETIC METER
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Florek, Joanna Stanisławska
Tytuł: Assessment of the financial situation of food industry in Poland in 2005 and 2010
Tytuł równoległy: Ocena sytuacji finansowej przemysłu spożywczego w Polsce w 2005 i 2010
Źródło: Acta Sci. Pol., Oecon. - 2014, 13 (4), s. 43-54, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0757
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 maja 2015].
Polskie słowa kluczowe: przemysł spożywczy ; miernik syntetyczny ; metoda TOPSIS
Angielskie słowa kluczowe: food industry ; synthetic meter ; TOPSIS method
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Stanisławska
Tytuł: Zróżnicowanie płynności finansowej w polskim przemyśle spożywczym w 2011 roku
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2013, t. 15, z. 2, s. 52-57, bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: rentowność ; płynność ; produktywność ; metoda TOPSIS ; syntetyczny miernik rozwoju ; przemysł spożywczy
Angielskie słowa kluczowe: food industry ; liquidity ; synthetic meter ; TOPSIS method
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 8.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2013
Autorzy: Joanna Florek, Dorota Czerwińska-Kayzer, Joanna Stanisławska
Tytuł: Klasyfikacja branż sektora przemysłu spożywczego według ich sytuacji finansowej
Źródło: Zarz. Finans. - 2013, 1, 3, s. 151-163, bibliogr.
p-ISSN: 2084-5189
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 grudnia 2013].
Polskie słowa kluczowe: przemysł spożywczy ; syntetyczny miernik rozwoju ; TOPSIS
Angielskie słowa kluczowe: food industry ; synthetic meter ; TOPSIS method
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP