logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SUSTAINABILITY IN THE PORK CHAIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Magdalena Kozera-Kowalska
Tytuł: Towards the sustainable pork supply chain in Poland
W: Logistics Facing Challenges of Food Security and Environmental Protection : 2nd International Forum on Agri-Food Logistics, 3rd National Scientific Conference AGROLOGISTYKA, June 22-23, 2017, Poznań, Poland / Ed. Karol Wajszczuk.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Poznań University of Life Sciences, 2017
Szczegóły: s. 28-31, bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-866-7
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 27 listopada 2017].
Liczba arkuszy: 0,1
Angielskie słowa kluczowe: sustainable food chain ; agribusiness ; pork production ; sustainability in the pork chain ; concentration in pork supply chain
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP