logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SURIMI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Autorzy: Ryszard Rezler
Tytuł: Application of the technique of oscillation rheometry : Investigation on meat raw materials and products
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2011, vol. 26, 5, s. 66-69, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: DMA ; oscillation rheometry ; starch ; ham muscles ; meat batters ; surimi
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2009
Autorzy: R. Rezler, H. M. Baranowska, J. Stangierski
Tytuł: Termoreologiczne właściwości białek drobiowych z dodatkiem transglutaminazy
Tytuł równoległy: Thermo-rheological properties of poultry proteins supplemented with transglutaminases
W: XXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA : "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce", Wrocław - Szklarska Poręba, Poland, 7-9.09.2009.
Adres wydawniczy: Wrocław : DD Dobra Drukarnia, 2009
Szczegóły: s. 207-208
ISBN: 978-83-929472-3-3
Polskie słowa kluczowe: DMTA ; MTG ; surimi
Angielskie słowa kluczowe: DMTA ; MTG ; surimi
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP