logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SUPPLY CHAIN OF PIGS AND PORK
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Magdalena Kozera-Kowalska
Tytuł: The food security and safety in the case of pork production in Poland
Tytuł równoległy: Bezpieczeństwo żywnościowe i żywności w Polsce na przykładzie produkcji żywca wieprzowego
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2017, 1 (43), s. 95-102, bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 28 sierpnia 2017].
Polskie słowa kluczowe: samowystarczalność żywnościowa ; łańcuch dostaw trzody chlewnej i wieprzowiny ; bezpieczeństwo żywności ; Polska
Angielskie słowa kluczowe: food self-sufficiency ; food safety ; supply chain of pigs and pork ; Poland
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP