logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SUPPLEMENTARY FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Piotr Tryjanowski, Anders Pape Møller, Federico Morelli, Piotr Indykiewicz, Piotr Zduniak, Łukasz Myczko
Tytuł: Food preferences by birds using bird-feeders in winter: a large-scale experiment
Źródło: Avian Res. - 2018, vol. 9, no. 1, art. no. 16, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2053-7166
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 28 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: birds ; food preferences ; human-animal interactions ; supplementary food ; winter
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.818
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP