logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STORAGE TIME
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2011
Autorzy: S. Nowaczewski, T. Szablewski, K. Stuper, H. Kontecka
Tytuł: Zmiana jakości mikrobiologicznej jaj bażancich w czasie ich przetrzymywania
Tytuł równoległy: Microbiological quality changes in pheasant eggs during storage
W: XXIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktycze drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce" : 13-15.09.2011 r., Poznań, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2011
Szczegóły: s. 194-195
Polskie słowa kluczowe: mikrobiologia ; grzyby mikroskopowe ; ergosterol ; jaja bażanta ; czas przetrzymywania
Angielskie słowa kluczowe: microbiology ; microscopic fungi ; ergosterol ; pheasant eggs ; storage time
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2010
Autorzy: Sebastian Nowaczewski, Helena Kontecka, Andrzej Rosiński, Sebastian Koberling, Piotr Koronowski
Tytuł: Eggs quality of Japanese quail depending on layer age and storage time
Źródło: Folia Biol.-Kraków. - 2010, vol. 58, no. 3/4, s. 201-207, il., bibliogr.
p-ISSN: 0015-5497 e-ISSN: 1734-9168
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 czerwca 2014].
Angielskie słowa kluczowe: Japanese quail ; egg quality ; age ; storage time
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.761
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/4
Rok: 2009
Autorzy: Mariusz Jóźwiak, Tomasz Krystofiak, Barbara Lis, Stanisław Proszyk
Tytuł: Effect of storage time of MUF adhesive resins upon the wettability of solidified glue layers
Tytuł równoległy: Wpływ czasu składowania klejowych żywic MUF na zwilżalność zestalonych warstw klejowych
Źródło: Ann. Warsaw Univ. Life Sci. - SGGW, For. Wood Technol. - 2009, no. 68, s. 353-357, il., bibliogr.
p-ISSN: 1898-5912
Angielskie słowa kluczowe: MUF adhesive resin ; storage time ; beech wood ; solidiefied glue layer ; contact angle ; surface force
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2006
Autorzy: Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul, Romualda Danków
Tytuł: Physicochemical and sensory changes of goat milk permeate following its fermentation and storage
Tytuł równoległy: Zmiany wybranych cech fizyko-chemicznych i sensorycznych permeatu mleka koziego w wyniku jego ukwaszania i przechowywania
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2006, vol. 15/56, SI 1, s. 41-45, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma " Polish Journal of Food and Nutrition Sciences" [Dostęp: 12 lutego 2013].
Angielskie słowa kluczowe: permeate ; goat milk ; fermentation ; storage time
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP