logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STORAGE OF POTATOES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Krzysztof Przybył, Piotr Boniecki, Krzysztof Koszela, Łukasz Gierz, Mateusz Łukomski
Tytuł: Computer vision and artificial neural network techniques for classification of damage in potatoes during the storage process
Źródło: Czech J. Food Sci. - 2019, vol. 37, no. 2, s. 135-140, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1212-1800 e-ISSN: 1805-9317
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 maja 2019].
Angielskie słowa kluczowe: artificial neural networks ; Haralick's texture analysis ; image analysis ; storage of potatoes
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.846
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP