logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SPRAY-DRYING
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Marta Archacka, Wojciech Białas, Radosław Dembczyński, Anna Olejnik, Anna Sip, Daria Szymanowska, Ewelina Celińska, Tomasz Jankowski, Agata Olejnik, Michalina Rogodzińska
Tytuł: Method of preservation and type of protective agent strongly influence probiotic properties of Lactococcus lactis: A complete process of probiotic preparation manufacture and use
Źródło: Food Chem. - 2019, vol. 274, 15 February, s. 733-742, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: probiotics ; spray-drying ; freeze-drying ; in vitro digestion ; adhesion
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 5.399
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2019
Autorzy: Krzysztof Przybył, Jolanta Gawałek, Krzysztof Koszela, Jacek Przybył, Magdalena Rudzińska, Łukasz Gierz, Ewa Domian
Tytuł: Neural image analysis and electron microscopy to detect and describe selected quality factors of fruit and vegetable spray-dried powders - Case Study: Chokeberry Powder
Źródło: Sensors. - 2019, vol. 20, iss. 8, 4413, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1424-8220
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: artificial neural network ; classification ; image analysis ; chokeberry powder ; colors ; spray-drying
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.031
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2018
Autorzy: K. Przybył, J. Gawałek, K. Koszela, J. Wawrzyniak, L. Gierz
Tytuł: Artificial neural networks and electron microscopy to evaluate the quality of fruit and vegetable spray-dried powders. Case study: Strawberry powder
Źródło: Comput. Electron. Agric. - 2018, vol. 155, December 2018, s. 314-323, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0168-1699
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 31 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: strawberry powders ; spray-drying ; scanning electron microscopy ; image analysis ; artificial neural network
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.171
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP