logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SPICE EXTRACTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Małgorzata Muzolf-Panek, Anna Kaczmarek, Jolanta Tomaszewska-Gras, Renata Cegielska-Radziejewska, Małgorzata Majcher
Tytuł: Oxidative and microbiological stability of raw ground pork during chilled storage as affected by Plant extracts
Źródło: Int. J. Food Prop. - 2019, vol. 22, iss. 1, s. 111-129, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1094-2912 e-ISSN: 1532-2386
Angielskie słowa kluczowe: spice extracts ; oxidative stability ; microbiological quality ; raw ground pork ; chilled storage
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.398
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP