logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SORPTION OF MINERALS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: J. Reguła, A. Gramza-Michałowska
Tytuł: New cereal food products with dried shiitake mushroom (Lentinula edodes) added as a source of selected nutrients
Źródło: Ital. J. Food Sci. - 2010, vol. 22, no. 3, s. 292-297, il., bibliogr.
p-ISSN: 1120-1770
Angielskie słowa kluczowe: cereal food ; nutritional value ; shiitake ; sorption of minerals
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.500
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP