logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SOLUBLE SOLID CONTENT
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2008
Autorzy: G. Łysiak, W. J. Florkowski, S. E. Prussia
Tytuł: Postharvest calcium chloride application and moisture barrier influence on peach fruit quality
Źródło: HortTechnology. - 2008, vol. 18, no. 1, s. 100-105, il., bibliogr.
p-ISSN: 1063-0198 e-ISSN: 1943-7714
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 kwietnia 2015].
Liczba znaków: 35000
Polskie słowa kluczowe: jędrność ; testy niedestrukcyjne ; zawartość ekstraktu ; kwasowość ; Prunus persica
Angielskie słowa kluczowe: firmness ; nondestructive test ; soluble solid content ; titratable acidity ; Prunus persica
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.522
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2005
Autorzy: Marcin Bartczak, Jolanta Lisiecka, Mikołaj Knaflewski
Tytuł: Jędrność i ekstrakt owoców truskawki (Fragaria x ananasa Duch.) uprawianej w szklarni i w polu
Źródło: Zesz. Nauk. AR Wroc., Rol. - 2005, 86 (515), s. 33-37, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1959
Polskie słowa kluczowe: truskawka ; uprawa roślin pod osłonami ; uprawa polowa ; owoce ; jędrność ; masa owoców ; ekstrakty ; zawartość ekstraktu
Angielskie słowa kluczowe: strawberry ; fruit quality ; soluble solid content ; fruit firmness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2001
Autorzy: Robert Kurlus, Grzegorz Łysiak
Tytuł: Effect of rootstock on storage quality of 'Jonagored' apples
W: Apple rootstocks for intensive orchards : Proceedings of the international seminar, Warsaw-Ursynów, Poland, 18-21 August, 1999, Supplement / Ed. Andrzej Sadowski.
Adres wydawniczy: Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2001
Szczegóły: s. 9-10, il., bibliogr.
ISBN: 83-7274-038-0
Liczba znaków: 8300
Polskie słowa kluczowe: zdolność przechowalnicza ; jędrność ; zawartość ekstraktu ; choroby grzybowe ; choroby fizjologiczne ; jabłka ; jabłoń Jonagored
Angielskie słowa kluczowe: firmness ; storability ; soluble solid content ; fungal diseases ; physiological disorders ; apple
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP