logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SMOKED EWE S MILK CHEESE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Małgorzata A. Majcher, Henryk H. Jeleń
Tytuł: Key odorants of oscypek, a traditional Polish ewe's milk cheese
Źródło: J. Agric. Food Chem. - 2011, 59 (9), s. 4932-4937, il., bibliogr.
p-ISSN: 0021-8561
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 marca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: smoked ewe's milk cheese ; key odorants ; phenols ; AEDA
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.823
Punktacja MNiSW: 32.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP