logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SMOKED COOKED LOIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Monika Kosowska, Małgorzata A. Majcher, Henryk H. Jeleń, Teresa Fortuna
Tytuł: Key aroma compounds in smoked cooked loin
Źródło: J. Agric. Food Chem. - 2018, 66 (14), s. 3683-3690, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0021-8561 e-ISSN: 1520-5118
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: smoked cooked loin ; aroma-active compounds ; AEDA ; OAV ; GC × GC
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.412
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP