logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SLAUGHTER TRAITS
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2013
Autorzy: Karolina Szulc, Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa, Ewa Skrzypczak, Sebastian Nowaczewski
Tytuł: The influence of fattening and slaughter traits on reproduction in Polish Large White sows
Źródło: Ital. J. Anim. Sci. - 2013, vol. 12, no. 1, s. 16-20, bibliogr.
p-ISSN: 1594-4077 e-ISSN: 1828-051X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2013].
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; reproduction ; fattening traits ; slaughter traits
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.604
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/5
Rok: 2011
Autorzy: J. Mazurkiewicz, A. Przybył, G. Czyżak-Runowska, Andrzej Łyczyński
Tytuł: Cold-pressed rapeseed cake as a component of the diet of common carp (Cyprinus carpio L.): effects on growth, nutrient utilization, body composition and meat quality
Źródło: Aquac. Nutr. - 2011, vol. 17, iss. 4, s. 387-394, il., bibliogr.
p-ISSN: 1353-5773
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 lutego 2016].
Angielskie słowa kluczowe: carp diet ; cold-pressed rapeseed cake ; common carp ; Cyprinus carpio ; meat quality of carp ; slaughter traits
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.179
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/5
Rok: 2004
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Ewa Rzosińska, Bożena Grześ, Grażyna Czyżak-Runowska, Marian Pietrzak
Tytuł: Carcass weight and selected pork slaughter and meat quality traits
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 241-246, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: fatteners ; carcass weight ; slaughter traits ; meat quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2004
Autorzy: Grażyna Czyżak-Runowska, Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Maria Koćwin-Podsiadła, Ewa Rzosińska, Bożena Grześ, Elżbieta Krzęcio
Tytuł: Gender of porkers, their fattening and slaughter traits and meat quality
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 217-222, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: porkers ; gender ; fattening traits ; slaughter traits ; meat quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2004
Autorzy: Andrzej Łyczyński, Edward Pospiech, Maria Koćwin-Podsiadła, Ewa Rzosińska, Grażyna Czyżak-Runowska, Bożena Grześ, Elżbieta Krzęcio
Tytuł: Level of intramuscular fat and selected slaughter traits and pork meat quality
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 235-239, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: fatteners ; intramuscular fat ; slaughter traits ; meat quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP