logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SLAUGHTER QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Ewa Skotarczak, Ewa Gornowicz, Lidia Lewko, Krzysztof Moliński
Tytuł: Impact assessment of breed, sex and length of rearing on slaughter characteristics of geese
W: The 48th International Biometrical Colloquium in Honour of the 90th Birthday of Professor Tadeusz Caliński and VI Polish - Portuguese Workshop on Biometry : Szamotuły, Poland, September 9-13, 2018, Abstracts.
Adres wydawniczy: [Poznań] : Polish Biometric Society, 2018
Szczegóły: s. 42-44, bibliogr.
ISBN: 978-83-64246-95-1
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: breed ; goose ; meatiness ; rearing ; sex ; slaughter quality
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 1996
Autorzy: Jan Domański, Mieczysław Ratajszczak, Daniel Stanisławski
Tytuł: Kształtowanie się cech rzeźnych u świń rasy złotnickiej białej w Sielinku w latach 1983-1989
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 1996, 48 (289), cz. 2, s. 89-103, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1770
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; gilts ; late castration ; selection ; meat quality ; slaughter quality ; ham weight ; specific garvity of ham
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP