logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SKIN QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2009
Autorzy: Dorota Walkowiak-Tomczak, Grzegorz Łysiak
Tytuł: Wpływ stopnia dojrzałości na zmiany parametrów barwy owoców wybranych odmian śliwek
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2009, t. 14, nr 1, s. 71-74, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Liczba znaków: 18300
Polskie słowa kluczowe: CIELab ; jakość skórki ; parametry barwy
Angielskie słowa kluczowe: CIELab ; skin quality ; colour parameters
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 1995
Autorzy: Ryszard Cholewa, Daniela Frontczak
Tytuł: Wpływ dodatków mineralno-witaminowych na jakość skór i okrywy włosowej u nutrii
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 1995, 47 (272), s. 3-7, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1770
Angielskie słowa kluczowe: coypu ; feed supplements ; skin quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 1995
Autorzy: Ryszard Cholewa, Krzysztof Miarka, Sławomir Nowicki
Tytuł: Wpływ dodatku pasz pochodzenia zwierzęcego na niektóre cechy surowych skór nutrii
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 1995, 47 (272), s. 15-21, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1770
Polskie słowa kluczowe: nutria ; skóry nutrii ; jakość ; czynniki żywieniowe ; pasze pochodzenia zwierzęcego ; mączka mięsno-kostna ; mączka rybna
Angielskie słowa kluczowe: coypu ; meat and fish meal ; skin quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP