logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SIZE-EXCLUSION CHROMATOGRAPHY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Bartosz Kulczyński
Tytuł: Thermal decomposition of partially hydrogenated rapeseed oil during repeated frying traditional and fast french fries
Źródło: J. Am. Oil Chem. Soc. - 2018, vol. 95, iss. 4, s. 473-483, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0003-021X e-ISSN: 1558-9331
Polskie słowa kluczowe: termiczna degradacja oleju ; polimeryzacja olejów ; polimery triacylogliceroli ; smażenie zanurzeniowe ; chrmatogrfia wyluczania
Angielskie słowa kluczowe: thermal decomposition of oil ; polymerization of frying oil ; triglyceride polymers ; repeated frying ; size-exclusion chromatography
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.720
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP