logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SHEARING FORCE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2001
Autorzy: M. Szalata, E. Pospiech, A. Łyczyński, A. Medyński, B. Grześ
Tytuł: Applying of calcium chlorine for tenderness improvement of pork
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2001, vol. 10/51, no. 3 (S), s. 233-235, bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Angielskie słowa kluczowe: meat tenderness ; pig meatiness ; shearing force ; sensory evaluation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP