logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SENSORY EXAMINATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: Krzysztof Sobieralski, Marek Siwulski, Iwona Sas-Golak
Tytuł: Nutritive and health-promoting value of organic vegetables
Tytuł równoległy: Wartość odżywcza i zdrowotna warzyw pochodzących z upraw ekologicznych
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2013, 12 (1), s. 113-123, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 listopada 2013].
Polskie słowa kluczowe: składniki bioaktywne ; ocena sensoryczna ; azotany ; pestycydy ; bakterie chorobotwórcze
Angielskie słowa kluczowe: bioactive components ; sensory examination ; nitrates ; pesticides ; pathogenic bacteria
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Romualda Danków, Jan Pikul, Joanna Teichert, Natalia Osten-Sacken
Tytuł: Charakterystyka i właściwści kumysu
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2013, t. 7, z. 3, art. 35, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_7_35.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: kumys ; barwa ; tekstura ; ocena sensoryczna ; kwas mlekowy ; alkohol
Angielskie słowa kluczowe: koumiss ; colour ; texture ; sensory examination ; lactic acid ; alcohol
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP