logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SENSORY ASSESSMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Magdalena Graczyk, Ewa Gornowicz, Sebastian Mucha, Mirosław Lisowski, Bartosz Grajewski, Jolanta Radziszewska, Marian Pietrzak, Tomasz Szwaczkowski
Tytuł: Odziedziczalność wybranych cech jakości mięsa kaczek
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2016, t. 12, nr 4, s. 9-17, bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 lutego 2017].
Polskie słowa kluczowe: jakość mięsa ; odziedziczalność ; ocena sensoryczna ; kaczki
Angielskie słowa kluczowe: meat quality ; heritability ; sensory assessment ; ducks
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Józef Piróg, Grzegorz Bykowski, Marian Pędziński, Anna Nowak
Tytuł: Ocena sensoryczna małosolnych owoców ogórka uprawianego w gruncie
Źródło: Zesz. Nauk. AR Wroc., Rol. - 2005, 86 (515), s. 417-424, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1959
Polskie słowa kluczowe: ogórek ; uprawa roślin ; uprawa gruntowa ; odmiany roślin ; kwaszenie ; ogórki małosolne ; ocena sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: cucumber ; cultivars ; pickled ; sensory assessment
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP