logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SENSORY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Sylwia Mildner-Szkudlarz, Joanna Bajerska, Renata Zawirska, Danuta Górecka
Tytuł: White grape pomace as a source of dietary fibre and polyphenols and its effect on physical and nutraceutical characteristics of wheat biscuits
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2013, vol. 93, iss. 2, s. 389-395, bibliogr.
p-ISSN: 0022-5142
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 listopada 2013].
Angielskie słowa kluczowe: white grape pomace ; wheat biscuits ; farinograph ; phenolic compounds ; dietary fibre ; texture analysis ; antioxidants ; sensory
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.879
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP