logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SALTING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski
Tytuł: Microbiological stability of selected beef elements, subjected to technological processes and stored under aerobic and vacuum conditions at 5°C
Tytuł równoległy: Trwałość mikrobiologiczna wybranych elementów mięsa wołowego poddanego zabiegom technologicznym i przechowywanego w warunkach tlenowych i próżniowych w temperaturze 5°C
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2011, 10 (3), s. 375-385, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: mięso wołowe ; solenie ; pakowanie próżniowe ; trwałość mikrobiologiczna
Angielskie słowa kluczowe: beef ; salting ; vacuum packaging ; microbiological stability
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP