logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SALAMI RAW SAUSAGES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2006
Autorzy: Piotr Konieczny, Karolina Błażejewska, Jan Zabielski
Tytuł: Cukier brązowy jako składnik modyfikujący cechy sensoryczne fermentowanych kiełbas surowych
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2006, t. 39, supl., s. 265-268, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Bezpieczna Żywność - Racjonalne Żywienie", Ustroń, 8-9 czerwca 2006
Polskie słowa kluczowe: wędliny surowe fermentowane ; właściwości sensoryczne ; modyfikacja ; modyfikatory ; cukier brązowy
Angielskie słowa kluczowe: salami raw sausages ; brown sugar ; sensory properties
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP