logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RYE GLUTEN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Maria Binder, Anna Pruska-Kędzior, Zenon Kędzior, Magdalena Jankowska, Ewelina Chojnacka
Tytuł: Charakterystyka składu frakcyjnego i właściwości reologicznych białka wypełniającego ziarna żyta
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2011, R. 18, nr 6 (79), s. 67-78, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: żyto ; białko wypełniające ; gluten żytni ; reologia dynamiczna ; spektrum mechaniczne ; metoda Cole-Cole
Angielskie słowa kluczowe: rye ; wedge protein ; rye gluten ; dynamic rheology ; mechanical spectrum ; Cole-Cole method
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.155
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP