logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ROOT ZONE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Tomasz Kleiber
Tytuł: Studies on increasing manganese nutrition effect of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) on differentiation of rhizosphere chemical composition
Tytuł równoległy: Badanie wpływu wzrastającego żywienia pomidora (Lycopersicon esculentum Mill.) manganem na skład chemiczny strefy korzeniowej
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2014, t. 19, nr 2, s. 119-126, bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 marca 2015].
Polskie słowa kluczowe: mangan ; pożywki ; strefa korzeniowa ; pH ; EC
Angielskie słowa kluczowe: manganese ; nutrient solution ; root zone ; pH ; EC
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Bartosz Markiewicz, Tomasz Kleiber
Tytuł: Wpływ stosowania Tytanitu na skład chemiczny strefy korzeniowej pomidora uprawianego w wełnie mineralnej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2014, t. 8, z. 3, art. 34, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_8_34.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Ogrodnictwo.
Polskie słowa kluczowe: pomidory ; tytan ; pożywki ; środowisko korzeniowe
Angielskie słowa kluczowe: tomato ; titanium ; nutrient solution ; root zone
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP